Zo bestrijden wij overlast van ratten

Rattenoverlast dient snel de kiem in gesmoord te worden. Ratten kunnen een wijd scala aan ziektes bij zich dragen. Bovendien planten ratten zich erg snel voort, en worden een paar ratten dus al snel een hele plaag.

Werken met gif is alleen onder strikte voorwaarden toegestaan Nederland. Klemmen en vangkooien zijn wel toegestaan, maar ratten zijn intelligente dieren en weten al snel dat ze deze vangmiddelen moeten vermijden. 

De zeer efficiënte en unieke methode die wij hanteren is de inzet van honden. Onze teckels zijn snel, behendig en ruiken waar de ratten zich bevinden. Ze vinden de ratten die wij met onze ogen zouden missen. 

Met onze honden werken wij samen om alle ratten snel, discreet en doeltreffend van uw locatie te verwijderen. Vaak kunnen wij uw probleem dezelfde dag nog oplossen.

Onze werkwijze

van opdracht tot oplossing
1

Inspectie

We bekijken de situatie ter plekke of maken een inschatting via foto's en/of videomateriaal
2

Offerte

Aan de hand van de bevindingen brengen we vrijblijvend een offerte uit met hierin alle kosten
3

Uitvoering

We voeren de bestrijding uit zoals vooraf is afgesproken en rapporteren tussentijds over de vorderingen
4

Evaluatie

We luisteren naar de feedback van de opdrachtgever en adviseren over eventuele vervolgstappen
5

Facturatie

Zodra de opdracht naar wens is voltooid gaan we over op facturatie, zonder verrasingen achteraf

1

Snel inzetbaar

Heeft u een rat aangetroffen op uw locatie, en wilt u er zo snel mogelijk vanaf? Wij kunnen zeer snel handelen en het probleem vaak nog op dezelfde dag oplossen. 

2

Effectieve oplossing

Klemmen en kooien worden vaak door ratten vermeden. Met onze honden en eventueel ondersteunend afschot lossen we het probleem doeltreffend op. 

3

Persoonlijke werkwijze

Bij ons zijn de lijnen kort en is het proces van kop tot staart transparant. We kijken bovendien altijd naar uw specifieke wensen en leveren op basis daarvan maatwerk. 

Waarom faunaoverlast laten bestrijden door Dutch Hunting Falcons

Op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf, dat efficiënt uw faunaoverlast bestrijdt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring weten wij voor iedere situatie de juiste oplossing toe te passen. We leveren kwaliteit en maatwerk. Daarbij zijn we transparant en zijn de lijnen kort. Geen ingewikkelde contracten, hijgerige verkopers of kleine lettertjes, wel een efficiënte oplossing. 

Neem contact op

Welke vraag u ook heeft; we staan u graag te woord. Bekijk hieronder onze contactgegevens.